PROJECTEN

Vidor Projectontwikkeling is een jong bedrijf, maar heeft door haar ruime ervaring en netwerk al een variëteit aan opdrachtgevers en samenwerkingspartners.

Er wordt onder meer gewerkt aan:

^

haalbaarheidsstudie nieuwbouw villa

^

uitbreiding scheepswerf

^

uitbreiding winkelcentrum met winkels en appartementen

^

transformatie bestaand pand naar short stay units

Daarnaast is er een aantal locaties waar (in samenwerking) de ontwikkelingsmogelijkheden nader worden onderzocht en concreet gemaakt.

In het verleden heeft oprichter Jeroen Dorrestijn als projectontwikkelaar voor Heijmans Vastgoed (en voorheen Proper-Stok) diverse onderscheidende projecten ontwikkeld en gerealiseerd. Hieronder tonen we een selectie daarvan en onderhanden werk.

AMSTERDAM | VERTICAL

Amsterdam Vertical is onderdeel van de vernieuwing van Sloterdijk-Centrum. Daarbij wordt een gebied met voornamelijk kantoren en hotels rond station Amsterdam Sloterdijk omgevormd tot een gebied waar een grote menging van functies samen komt.

Lees meer

WOERDEN | HET CARRÉ

Dit project ligt in een waterrijk uitbreidingsgebied in een masterplan wat is ontworpen door het gerenommeerde bureau West 8. Zij hebben tevens de supervisie verzorgd van de uitwerking door awg architecten en het ontwerp van het groene binnengebied gemaakt.

Lees meer

DEN HAAG |  HOUTRUST

Groot- en Klein Houtrust bestaat uit 2 complexen en is gebouwd ter plaatse van de voormalige Houtrusthallen in Den Haag. Deze locatie ligt aan het Natura 2000 duingebied Bosjes van Poot-Westduinpark, dat grenst aan de Noordzee.

Lees meer

LEIDEN | HET PARK

Het Park is een gedeelte van de gebiedsontwikkeling Het Plein van Leiden. Dit betreft het Kooiplein en omgeving waar een revitalisering en uitbreiding van het winkel- en voorzieningenaanbod heeft plaatsgehad, en waar het aanbod aan woningen is gedifferentieerd en uitgebreid.

Lees meer

LEIDEN | HET HART

Het Hart is een deelgebied van de gebiedsontwikkeling Het Plein van Leiden. Dit betreft het Kooiplein en omgeving waar een revitalisering en uitbreiding van het winkel- en voorzieningenaanbod heeft plaatsgehad, en waar het aanbod aan woningen is gedifferentieerd en uitgebreid.

Lees meer

DEN HAAG | BUITENHOF

Op het Buitenhof wordt momenteel een bestaand pand getransformeerd naar short stay units. De restaurants in de plint blijven in bedrijf.